На Турківщині внаслідок пожежі у житловому будинку загинув літній чоловік

26 червня у селі Завадівка Турківського району виникло займання у дерев’яному житловому будинку. На місті пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка 1926 року народження.

Про це інформує Твоя Турківщина, посилаючись на Головне управління ДСНС у Львівській області.

26 червня о 08:43 год до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку у с. Завадівка Турківського району.

До місця події на спецтехніці негайно вирушили троє рятувальників 28-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Турка. О 09:00 год їм вдалось локалізувати займання, а о 09:16 год пожежу повністю ліквідовано. Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку на площі 4 кв.м та, на жаль, без постраждалих не обійшлось. На місті пожежі рятувальниками було виявлено тіло чоловіка 1926 року народження. Як виявилось, це був батько власниці будинку.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються фахівцями.


На день пізніше, 27 червня близько 13:45 год, у смт Бориня на вул. Івана Франка виникла пожежа в автомобілі «Skoda Oktavia». До місця події виїжджали рятувальники 58-ого державного пожежно-рятувального посту смт Бориня. Загасити займання вдалось буквально через 10 хв, проте в результаті пожежі вогнем знищено моторний відсік автомобіля, пошкоджено лобове скло та салон на площі 1 кв.м. Постраждалих немає, в причина загоряння встановлюється.