На трьох російських радіостанціях дві години крутили гімн України, «Ой, у лузі червона калина» та антивоєнні композиції

У Росії по радіо транслювали українську музику: в ефірі одразу трьох радіохвиль Санкт-Петербурга прозвучали антивоєнні пісні та гімн України. Місцеві жителі насолоджувалися україномовними треками кілька годин. Про це повідомляє телеграм-канал  “Супер” .

“На трьох пітерських радіостанціях (Ретро ФМ, Дорожне та Нове радіо) понад дві години на репіті крутили українські та антивоєнні композиції. Відмінна акція”, – пише автор публікації.

Згідно з опублікованим відеозаписом, жителі Санкт-Петербурга слухали пісні про непереможність України: “Ой у лузі червона калина” у виконанні соліста гурту “Бумбокс” Андрія Хливнюка, український гімн, а також пісню гурту “Ногу Свело!” під назвою “Нам не потрібна” війна”. Варто зазначити, що публікацію позитивно оцінили понад 2 тисячі передплатників.

Додамо, телеграм-канал “Супер” веде російський журналіст, письменник і сценарист Роман Супер – уродженець Москви, він закінчив факультет журналістики МДУ, з 2010 по 2014 рік був репортером програми новин “Тиждень з Маріанною Максимівською”, потім став кореспондентом “Радіо Свобод” та почав писати для популярних інтернет-видань. 

На телеграм-канал “Супер” підписано понад 84 тисячі людей.

Джерело: 9tv.co