На трасі Львів – Рава-Руська в радіусі 5 км трапилось 2 серйозні ДТП (деталі)

У середу, 16 грудня 2020 року, на трасі “Львів – Рава-Руська” поблизу с. Воля-Висоцька Жовківського району трапилось 2 дорожньо-транспортні пригоди, у яких не обійшлося без потерпілих.

Про це повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА та ГУ НП у Львівській області, інформує Твоя Львівщина.

Спочатку близько 17:30 год. поблизу с. Воля Висоцька, водій автомобіля “Форд Гелексі”, 45-річний мешканець смт Магерів, рухаючись у напрямку м. Рава-Руська, за межами пішохідного переходу здійснив наїзд на пішохода, 50-річного мешканця с. Потелич. Після цього на чоловіка наїхав фургон «Фольксваген» під керування 41-річного водія, який рухався позаду «Форда». Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

Фото поліції

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту, за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Через деякий час, близько 20:00 год., між селами Воля-Висоцька та Пили, 29-річний водій автомобіля “Део Ланос”, мешканець с. Магерів, рухаючись по автодорозі «Львів – Рава-Руська» в напрямку м. Рава-Руська, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем “Ауді”, під керуванням 43-річного мешканця с. Воля Висоцька. Внаслідок ДТП 8-річна дитина, пасажир автомобіля “Ауді”, із травмами різного ступеня важкості госпіталізована в Жовківську ЦРЛ. Обставини події встановлюються.


Читайте більше новин по ЖовківськійРава-РуськійДобросинсько-Магерівській та Куликівській територіальних громадах.