На трасі Київ-Чоп 70-річний водій втікав від поліції, а згодом спричинив смертельну ДТП

Троє загиблих, один важко травмований – це наслідки лобового зіткнення на трасі Київ-Чоп.

Про це 5 червня йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

70-річний водій легковика з фургоном втікав від поліції, яка намагалася зупинити його за перевищення швидкості. Врешті копи його наздогнали, склали протокол.

Після цього кермувальник продовжив рух і майже одразу виїхав на зустрічну, де саме рухався позашляховик. Водій легковика та його 67-річна пасажирка загинули миттєво. Ще одного 37-річного пасажира з цієї машини швидкою доправили до лікарні у критичному стані, однак попри реанімаційні заходи врятувати його не вдалося.

У медзакладі і водій позашляховика, житель Кривого Рогу. Він також має украй тяжкі травми.

Як розповіли у рівненській поліції, під час патрулювання на автодорозі у поле зору екіпажу потрапив автомобіль Seat Inca, водій якого перевищив швидкість. Утім, вимогу про зупинку він проігнорував.

«Патрульні наздогнали його та склали відповідні адмінматеріали. Щойно вони від’їхали від місця оформлення матеріалів, як почули удар позаду і стали очевидцями ДТП за участю цього ж транспортного засобу», – говориться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група встановила, що водій автомобіля Seat, 70-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення із кросовером Mitsubishi Outlander під керуванням 61-річного жителя міста Кривий Ріг. Розпочато досудове розслідування.