На Старосамбірщині відкрили сучасний спортивний майданчик (фото)

У суботу, 26 вересня, в селі Страшевичі Старосамбірського району відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на прес-службу Львівської ОДА.


Мініфутбольне поле вдалось спорудити завдяки спільним зусиллям громади та обласного бюджету. Його загальна вартість складає 1 млн. 480 тис. гривень, зокрема 700 тисяч спрямовано з обласного бюджету.

“Це, як на мене, одна з найкращих інвестицій у майбутнє громади, бо це вклад у змістовне дозвілля молоді, здоров‘я мешканців села чи містечка та промоцію правильного способу життя”, — зауважив на церемонії відкриття голова Львівської ОДА Максим Козицький.


Відкриття майданчика також відзначили турніром з міні-футболу. У Страшевичах є команда “Єдність”, яка цьогоріч стала володарем Кубка Старосамбірщини з футболу.

“Діти мають з кого взяти приклад, це неабияк важливо. Віримо, що щодня тут пануватиме добра змагальна атмосфера, дитячий сміх та радість перемоги”, — наголосив на відкритті заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Андрій Тур.



Варто нагадати, що до кінця року у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини буде збудовано на території області 18 таких майданчиків, 12 з них будуть у сільській місцевості.