На Сокальщині виставили на аукціон оренду ставків

24 січня 2020 року у Львові відбудеться аукціон з продажу права оренди двадцяти земельних ділянок разом із ставками. Серед них два ставки з Сокальського району.

Про це на своїй веб-сторінці повідомив Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

На даний момент виставлено лоти (ставок та земельна ділянка, на якій він розташований) на продаж права оренди на земельних торгах. У переліку присутні ставки, розміщені на території Стенятинської сільської ради, площею 0,7635 га та 0,9210 га відповідно. Земельна ділянка, яка йде на аукціон разом із водними об’єктами становить 2,8916 га. Ставки за межами населеного пункту.

Аукціон відбудеться 24 січня 2020 року о 11:00 год за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 98.

В департаменті екології та природних ресурсів повідомляють, що торги проводяться з метою ефективного та раціонального використання водних об’єктів і збільшення надходжень до місцевих бюджетів у районах області.

Останній день прийому заявок – 20 січня 2020 року до 16:30 год. Детальніша інформація на офіційному веб-сайті Держгеокадастру України.

Фото ілюстративне.