На Сколівщині 4 людей загинули у жахливій ДТП (фото)

У неділю, 24 травня, близько 12:00 год на трасі “Київ – Чоп” в районі села Тухолька Сколівського району трапилась жахлива дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок зіткнення фури та мікроавтобуса “Mersedes Vito” 4 пасажира буса загинули на місці.

Про це інформує Твоя Сколівщина, посилаючись на координатора спільноти “Варта1” Ігора Зінкевича.

24.05.2020 о 12:00В районі с. тухолька Сколівського дтп є загиблі та травмовані.Фура та бус мерседес віто, 4 пасажири буса загинули на місці події, попередня інформація.

Опубліковано Igor Zinkevych Неділя, 24 травня 2020 р.
Фото зі сторінки Ігора Зінкевича

На місці події працюють слідчо-оперативна група, співробітники служб територіального відділення поліції, а також слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини.

Попередньо правоохоронці встановили, що 50-річний водій вантажівки «MAN», мешканець Тернопільської області, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та допустив виїзд автопричепа на зустрічну смугу руху, що спричинило зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz», за кермом якого перебував 47-річний чоловік з Пустомитівського району.

На місці аварії від отриманих травм загинув водій та троє пасажирів мікроавтобуса. Ще чотирьом пасажирам «Mercedes» надали медичну допомогу, вони від госпіталізації відмовилися.