На Сколівщині збирають кошти для допомоги людям у боротьбі з коронавірусом (рахунок)

6 серпня мешканець Сколівщини Андрій Семен, багатьом відомий як громадський діяч і патріот рідного краю, записав відеозвернення до громади Сколівщини, у якому запропонував об’єднати зусилля всіх небайдужих у боротьбі з коронавірусом.

Як відомо, епідеміологічна ситуація на Львівщині не найкраща і Сколівщина не виняток. Станом на 6 серпня серед мешканців Сколівського району підтверджено за результатами ПЛР-тестування 47 випадків інфікування. Вчасно виявити наявність вірусної інфекції дуже важливо, щоб при потребі медики могли надавати своєчасну і кваліфіковану допомогу. Як відомо, на результат безкоштовного ПЛР-тесту у державному медичному закладі потрібно чекати тиждень, а то й більше. Натомість приватні лабораторії роблять його за 1 день, проте вартість коливається від 1300 до 1500 грн і не кожен пересічний має змогу зробити тест у приватній лабораторії. У зв’язку з цим Андрій Семен запропонував створити рахунок для збору коштів на тестування для тих, хто справді цього потребує і на інші потреби мешканців Сколівщини у боротьбі з коронавірусом.

Спочатку автор записав відеозвернення, де повідомив про таку ініціативу, а також про те, що й сам підхопив вірус і зараз перебуває у лікарні. У коментарях до цього допису чимало краян підтримали ініціативу збору коштів для такої мети і п. Андрій опублікував номер картки, на яку можна скидати кошти. Про їх надходження та витрати він звітуватиме на своїй сторінці у Facebook.

Номер картки Приват Банку: 4731 2191 1636 8154 (Андрій Семен).

Вітаю Вас Друзі. Вітаю Вас дорогі мешканці Сколівщини. Ситуація на Сколівщині з вірусом недобра,але все внаших руках !!! Зберігайте спокій,адже швидке виявлення симтомів і при потребі госпіталізація- запорука вдалого видужування! Я готовий Вам допомагати всім чим зможу! Перегляньте будь ласка відеозвернення і дайте зворотній звязок – Обовязково! Також розповсюдьте ! Дякую. Всім здоров'ячка.ШАНОВНІ ДРУЗІ , МЕШКАНЦІ СКОЛІВЩИНИ !!! УВАГА ⚡УВАГА ⚡ УВАГА ⚡1️⃣Пробував швиденько створити благодійний фонд для допомоги мешканцям Сколівщини в бородьбі з Короновірусом,але з лікарняного ліжка трохи не получається.Потрібна особиста присутність.Тому кошти будемо збирати на мою приватну картку приват банку. Програма банку буде фіксувати кожне поступлення але не забувайте вказувати ваше ПРІЗВИЩЕ.Я залишив СВІЙ ВНЕСОК 500 ♥️гривень і звітувати буту від сьогоднішнього 06 Серпня 2020 з 16.00год. 47312191163681544731219116368154

Опубліковано Андрієм Семеном Четвер, 6 серпня 2020 р.

Автор переконаний, що українці не повинні бути кожен сам за себе, а навпаки повинні об’єднати зусилля і бути єдині як один кулак!