На Сколівщині ДТП: мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою (ФОТО)

14 грудня близько 17:50 год на автодорозі «Київ-Чоп» в с. Козьова Сколівського району відбулось зіткнення вантажного автомобіля «MAN» та автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter». Внаслідок ДТП травм зазнав 27-річний водій мікроавтобуса, його у важкому стані госпіталізовано до Сколівської ЦРЛ.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, інформує Твоя Львівщина.

14 грудня о 17:57 год до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Козьова Сколівського району на автодорозі «Київ-Чоп» відбулось зіткнення вантажного автомобіля «MAN» під кермуванням 53-річного мешканця Закарпаття та автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 27-річний мешканець цієї ж області. На місце події направили 4 рятувальників та 1 одиницю спецтехніки 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сколе.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано водія мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter». Травмований водій був затиснутий деформованими деталями кузова автомобіля. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували потерпілого з автомобіля та передали працівникам швидкої допомоги. Чоловіка у важкому стані госпіталізовано в Сколівську центральну району лікарню. У нього переломи обох ніг.

Обставини події встановлюють правоохоронці.


Читайте більше новин по Сколівській, Славській та Козівській територіальних громадах.