На Сколівщині відкрили дитячий садочок

1 лютого 2020 року відбулося відкриття дошкільного навчального закладу у селі Крушельниця Сколівського району. Садочок розрахований на 20 дітей.

Про це повідомляє Твоя Львівщина, посилаючись на інформацію з офіційного сайту Сколівської районної державної адміністрації.

Фото прес-служби Сколівської РДА

Реконструкція приміщення розпочалася ще у листопаді 2017 року і обійшлась в 1,5 мільйони гривень. Це кошти обласного бюджету у розмірі 520 тис. грн, районного бюджету – 880 тис. грн та місцевого бюджету – 100 тис. грн. У приміщенні передбачене все необхідне для дозвілля дошкільнят – велика ігрова кімната, спальня з новими ліжечками, їдальня та чимало іграшок.

На відкриття закладу запросили священиків місцевих храмів о.Павла Кузьовича та о.Миколу Струпаля, які освятили приміщення та поблагословили  вихователів, діток та їх батьків на щасливе й успішне навчання.

Для села Крушельниця така подія є непересічною, тому перетворилась на справжнє свято. Опісля відкриття дошкільного навчального закладу, усіх гостей запросили до народного дому села Крушельниця, де виступили гуртки художньої самодіяльності та власне майбутні вихованці дитячого садочку.