На Самбірщині волонтери приготували Великодні набори для потребуючих людей ( фото )

Малозабезпечені сім’ї та одинокі літні люди Самбірщини цьогоріч отримають смачні Великодні набори.Про це повідомляє “Твоя Львівщина”

Ініціатором благодійної акції виступив Самбірський міський осередок ВО “Свобода”. Націоналісти Самбірщини не вперше допомагають потребуючим та одиноким людям. Цьогоріч вирішили підтримати людей, які в умовах карантину та безгрошів’я не мають ресурсів для повноцінного святкування Великодня.Саме для таких людей волонтери приготували кілька десятків святкових наборів, які вже в найближчий час доставлять за призначенням.

Освячені великодні набори, а також засоби особистого захисту (маски, рукавиці), дезинфікуючі та засоби особистої гігієни свободівці Самбора передали потребуючим мешканцям зокрема і колективу будинку “Милосердя” (м.Самбір), одиноким літнім людям у селах Самбірщини, які опинились за межею бідності. Надіємось, що ця маленька наша допомога, освячена паска, ковбаска, сир та сонцесяйні писанки хоч на кілька хвилин звеселять згорьовані і знеболені серця людей, які часто відчувають себе уже забутими, нікому не потрібними”- зазначив інціатор благодійної акції Степан Сюшко