На Пустомитівщині поліцейські затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві 67-річного чоловіка

У суботу, 20 червня, до Пустомитівського відділу поліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Пустомитівського району про те, що у будинку свого дядька, який мешкає у цьому ж селі, вона виявила його тіло без ознак життя.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області та сайт Zaxid.net.

На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – 67-річний місцевий мешканець, на тілі якого було виявлено численні тілесні ушкодження, зокрема, травми голови.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 31-річний львів’янин. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший побив старшого, спричинивши йому тілесні ушкодження.


Правоохоронці не повідомляють, у якому селі сталося вбивство чоловіка. За даними ZAXID.NET, подія відбулася в селі Лисиничі поблизу Львова.



Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Окрім того, поліцейські повідомили йому про підозру в скоєнні злочину.
Досудове розслідування триває.