На Пустомитівщині внаслідок вибуху гранати загинув чоловік

Сьогодні, 31 березня, в селі Хоросно Львівського району стався вибух, внаслідок якого постраждала людина.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області та сайт “Zaxid.net”.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини.

Як було встановлено правоохоронцями, внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий мешканець, на подвір’ї якого сталась подія. Чоловік від отриманих травм помер на місці події. Також попередньо встановлено, що вибухнула, ймовірно, ручна граната РГД-5.

Як повідомляє Zaxid.net, загиблий проживав з батьком, був неодружений і дітей також не мав. Спиртним не зловживав та вів спокійний спосіб життя. Як повідомили джерела у слідстві чоловік раніше служив в АТО.


Світлина – Поліція Львівської області

Pа фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва. Пустомитівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) з приміткою “самогубство” та ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєвими припасами або вибуховими речовинами).Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, призначені експертизи – правоохоронці встановлюють усі обставини події, а також походження боєприпаса.