На Прикарпатті підліток вбив свого дідуся та поранив бабусю (ФОТО)

На Богородчанщині у селі Бабче сьогодні, 1 вересня, скоїли вбивство. Загинув літній чоловік та серйозних ножових поранень отримала бабуся, яка зараз перебуває  у реанімації.

У вбивстві підозрюють 15-річного внука.

Пише Західний кур’єр, інформує Твоя Україна.

У поліції області факт вбивства підтверджують, проте офіційних коментарів поки не дають.

З неофіційних джерел в правоохоронних органах стало відомо, що у неповнолітнього можуть бути проблеми з психікою.

Постраждала бабуся у важкому стані перебуває в реанімації – за її життя борються лікарі. Люди похилого віку проживали в літній кухні, а хлопець – з батьками в будинку поруч.

Підліток під час спілкування з поліцією поводився абсолютно спокійно, а на питання, які мотиви злочину без будь-яких емоцій відповідав “просто”.

ДЕТАЛІ

Неповнолітнього затримали, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

За даними фактами поліцейські Прикарпаття відкрили кримінальні провадження та неподалік місця події затримали підозрюваного, який сам зателефонував до поліції і зізнався у вчиненні злочину. Ним виявився 15-річний мешканець села Бабче, Богородчанського району, внук загиблого та потерпілої. Триває досудове розслідування.

Сьогодні, 1 вересня, близько 4-ї години ночі до Богородчанського відділення поліції зателефонував хлопець, який повідомив про вбивство родичів. На місце події негайно виїхало керівництво Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області, слідчо-оперативна група та експерти. В ході слідчих дій та встановленні обставин події, правоохоронці з’ясували, що до смерті пенсіонера та замаху на вбивство літньої жінки причетний їхній 15-річний внук. Юнак уночі з ножем напав на рідних, коли вони спали. Від отриманих численних ножових поранень 73-річний чоловік загинув на місці події, а 69-річну жінку з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Молодик своєї провини не заперечував, чому скоїв злочин – не може пояснити. Його затримали неподалік місця події. В траві біля будинку поліцейські знайшли знаряддя вбивства — ніж зі слідами крові.