На Миколаївщині до Дня Незалежності місцеві жителі розмалювали автобусну зупинку (фото)

У селі Раделичі, що у Миколаївському районі, активісти розмалювали патріотичними мотивами зупинку автотранспорту. Такий креативний подарунок до Дня Незалежності зробила для мешканців населеного пункту активістка, уродженка Раделичів, Наталія Верещинська.Інформує “Твоя Львівщина” з посиланням на “Львівську мануфактуру новин”

«Ідею виношувала давно, – розповідає пані Наталя. – Але, завжди, то фінансів бракувало, то часу. Зараз, разом із родиною живу у Миколаєві, але часто навідуюся у рідні Раделичі. Якось днями, їдучи до родичів у гості, побачила ту сумну і непривітну зупинку. Тоді й зрозуміла – з тим треба щось робити. От і взялась втілювати ідею».

Допомогали Наталії Верещинській зробити Раделичі веселішими та яскравішими місцева дітвора та небайдужі люди. Одні наносили фарбу, інші прибирали довкола. На фронтальній стіні зупинки, зобразили соняшникове поле, сільську хату та оберіг села Раделичі – лелек. На суміжній стіні замайорів державний стяг, тризуб та калина.

«Насправді я не вмію малювати, – зізнається дівчина, – а тому за професійною допомогою звернулася до художниці Надії Здебської. Вона наносила контури майбутніх орнаментів, а от діти вже їх із задоволенням розфарбовували. Працювали ми увесь день. Результат цього вартував».

Чи подобається Вам така ініціатива? Готові до неї долучитися?