На Львівщині 34-річний чоловік влаштував стрілянину в кафе

У місті Червоноград поліцейські затримали чоловіка, який в кафе вчинив стрілянину.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.

У четвер, 23 вересня, в поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з кафе, розташованому у місті Червоноград, стався конфлікт, під час якого один з учасників вистрелив з невідомої зброї у свого опонента, спричинивши йому тілесні ушкодження.

На місці події працювали: групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Червоноградського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особи учасників конфлікту – обидва мешканці райцентру віком 34 та 52 роки.
Також встановлено, що постріли здійснив молодший з чоловіків, травмувавши старшого, у якого медики діагностували, зокрема, “забійну рану лобної та тім’яної ділянки голови”.

З місця події поліцейські вилучили предмет, схожий на стартовий пістолет, який скерували на експертне дослідження. 


Світлина – Поліція Львівської області

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Досудове розслідування триває.