На Львівщині чоловіка засудили до громадських робіт за побиття 3-річного сина

Самбірський районний суд призначив 190 годин громадських робіт 25-річному чоловіку за те, що “виховував” свого 3-річного сина ременем.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на сайт “Zaxid.Net” .


Слідство зафіксувало мінімум два випадки побиття 3-річного сина мешканцем села Лютовиська Самбірського району.

Зокрема, 4 грудня 2021 року 25-річний чоловік побив свого сина ременем та руками. На тілі дитини зафіксували численні синці.
За кілька днів, 7 грудня, чоловік знову побив сина ременем та руками.

Про синці на тілі хлопчика повідомила працівниця дитячого садочка, в який ходить 3-річний хлопчик. Поліція розпочала слідство і потерпілою стороною у справі визначила матір дитини як її законного представинка.

У ході слідства матір хлопчика підписала мирову угоду зі своїм чоловіком, в якій вони узгодили покарання для чоловіка у вигляді 190 годин громадських робіт. 21 січня 2022 року суддя Ігор Пташинський затвердив мирову угоду між батьками постраждалого хлопчика.


Світлина ілюстративна

За інформацією телеканалу НТН, соцслужби забрали у Сергія Гакмана 3-річного сина і однорічну доньку після того, як дізнались про насилля в цій сім’ї. З’ясувалось, що матір дітей була на заробітках в Польщі, а дітей залишила на виховання батькові. Після повернення жінки в Україну їй повернули дітей.