На Львівщині у приватному будинку внаслідок пожежі загинув чоловік (фото)

У неділю, 3 жовтня, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в селі Мшана Львівського району.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на пресслужбу ГУ ДСНС України у Львівській області.

Пожежа виникла в одноповерховому цегляному житловому будинку з мансардою, критому бляхою, розміром 12×10 м. Про подію повідомляли очевидці, та казали що в середині будівлі знаходиться чоловік, який кличе на допомогу.
На місце події було направлено рятувальників 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Городок та 2-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова.

На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон будівлі вибивався густий чорний дим. Не гаючи часу рятувальники включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та ввійшли в задимлений будинок.

Під час проведення розвідки будівлі в приміщеннях було виявлено двох чоловіків, яких рятувальники винесли на свіже повітря та передали медикам. Один з чоловіків – власник будинку, чоловік 1979 року народження загинув, іншого чоловіка, 1983 року народження, медики госпіталізували у Львівську обласну клінічну лікарню з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння.

Внаслідок пожежі вогонь знищив перекриття будинку на площі 25 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 25 кв.м., пластикову вагонку на площі 2 кв.м., двоє дверей та два вікна, пошкодив троє дверей та речі домашнього вжитку на площі 6 кв.м.
Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.