На Львівщині у пожежі загинула 76-річна жінка

17 січня о 06:35 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в с. Нестаничі, на вул. Шевченка, Червоноградського району, в житловому будинку із дерев’яними конструкціями.

На місце події було відправлено рятувальників з 21-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Радехів та місцевої пожежної команди с. Вузлове.

Прибувши, вогнеборці виявили, що дах будинку вже повністю охоплений вогнем, який швидко поширювався через дерев’яні конструкції. О 07:34 пожежу локалізували, а о 08:08 успішно ліквідували.

На місці події було виявлено тіло власниці будинку, народженої у 1948 році.

В результаті пожежі було знищено дах та перекриття, а також газовий лічильник, електролічильник та предмети домашнього вжитку по всій площі. Зазначено, що вдалося врятувати господарську будівлю.

Для припинення поширення пожеж та запобігання їх виникненню, рятувальникам довелося залучити 6 осіб та 2 одиниці спецтехніки.

Імовірною причиною пожежі вказано пічне опалення. З метою запобігання пожежам рекомендується слідкувати за чистотою каміна чи пічки від золи та нальоту, використовувати лише призначене пальне, добре провітрювати приміщення з каміном чи пічкою та ніколи не залишати їх розпаленими без нагляду. Запам’ятайте, безпека завжди на першому місці, тому дотримуйтеся необхідних заходів безпеки та уникають ситуацій, що можуть призвести до пожежі.