На Львівщині скоєно розбійний напад на магазин (фото)

Озброєний чоловік заволодів грошима з каси і втік

24 січня надійшло повідомлення про те, що близько 20.15 в один з магазинів у Стрию зайшов чоловік з закритим балаклавою обличчям. Погрожуючи продавчині предметом, схожим на пістолет, він заволодів грошима з каси, після чого втік.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, проведеними заходами та за допомогою камер відеоспостереження, які входять до єдиної системи відеонагляду «Безпечна Львівщина»,правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 31-річний мешканець райцентру та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Також правоохоронці вилучили у нього зброю, схожу на пневматичну, якою він погрожував продавчині – пістолет скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Джерело: varta1