На Львівщині під колесами автомобіля загинув пішохід

У вівторок, 13 липня, поблизу села Тудорковичі на автодорозі P-15 сполученням “Нововолинськ – Червоноград” сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА та Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановлено, водій автомобіля “Ауді А6”, 2001 року народження, житель м. Нововолинськ, здійснив наїзд на пішохода, мешканця м. Львів 1970 року народження, внаслідок пішохід загинув на місці події.

Обставини події встановлюються.


Як встановили правоохоронці, водій автомобіля “Ауді”, 20-річний житель Волинської області, скоїв наїзд на 51-річного львів’янина, працівника дорожньої служби, який виконував роботи на проїзній частині. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.