На Львівщині п’яний водій після ДТП пішки тікав від поліції (фото)

Вчора, 16 лютого, близько 23:00 неподалік Львова на автодорозі Київ — Чоп патрульні виявили автомобіль Volvo, який їхав з вимкненими фарами. Поліцейські дали вказівку керманичу зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати в напрямку села Гамаліївка.

У Дублянах він зіткнувся з іншим автомобілем і поїхав далі. Втім, не обравши безпечної швидкості, наїхав на бордюр кільцевої розв’язки в селі Малі Підліски, повідомляє патрульна поліція Львівщини.

Оскільки автомобіль більше не зміг їхати далі, водій вибіг з транспортного засобу. Патрульні наздогнали його. Ним виявився 27-річний львів’янин. У чоловіка виявили ознаки алкосп’яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат — 1,49 проміле.

На порушника склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), два матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч.2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.