На Львівщині за добу сталося п’ять ДТП за участі мотоциклістів та скутеристів (фото)

Внаслідок дорожньо-транспортних пригод один мотоцикліст загинув, ще четверо осіб були травмовані.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Відділ комунікації поліції Львівської області.

У вівторок, 28 вересня, близько 13:00 год., на вулиці Героїв Небесної Сотні у місті Кам’янка-Бузька зіткнулись легковик “Міцубіші Ланцер”, за кермом якого перебував 35-річний місцевий житель та мотоцикл “Джеон”, яким керував житель Кам’янки-Бузької віком 27 років.
Внаслідок події мотоцикліст отримав тілесні ушкодження.


Ще одна ДТП сталась близько 13:00 год. на автодорозі сполученням “Гайок-Великі Мости”, поблизу села Гайок. Там зіткнулись “Деу Нексія”, яким керував 24-річний мешканець міста Кам’янка-Бузька та мотоцикл “Мустанг”.
Внаслідок зіткнення мотоцикліст, 26-річний житель села Жовтанці, отримав перелом ноги та був доставлений у лікарню.


Цього ж дня, близько 14:00 год. на вулиці Січових Стрільців у місті Комарно, зіткнулись автомобіль “БМВ”, яким керував 47-річний львів’янин та мотоцикл “Спарк” під керуванням 20-річного місцевого жителя.
Внаслідок події мотоцикліст травмований.


На вулиці Героїв УПА у місті Сокаль о 18.10 сталось зіткнення між мопедом “Вайпер” та велосипедом, яким керував житель Сокаля віком 49 років.
З переломом ноги у лікарню доставлений 16-річний пасажир мотоцикла, місцевий житель.


Ще одна ДТП сталась близько 21:00 год. між селами Затемне та Погорільці Львівського району 16-річний житель одного з сіл Львівщини не впорався з керуванням мотоциклом “Сузукі”, впав на проїзну частину та, незважаючи на зусилля лікарів, від отриманих травм помер у лікарні.



За всіма фактами були відкриті кримінальні провадження, правоохоронці встановлюють обставини подій.

Поліція Львівщини закликає водіїв двоколісних транспортних засобів – мотоциклів та скутерів, неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкості та слідкуйте за дорожньою обстановкою. Бережіть життя та здоров’я – своє та оточуючих.