На Львівщині затримали чоловіка, який викрадав з церков скриньки з грошима для пожертв

Поліцейські затримали чоловіка, який викрадав з церков скриньки з грошима для пожертв та інше церковні атрибути.

Про це повідомляє “Поліція Львівської області”.

“Як встановили співробітники Самбірського районного відділу поліції, 22-річний мешканець району, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, викрадав з храмів скриньки для пожертв з грошима, церковний посуд, звукову апаратуру, електроприлади та інше майно.

Як встановили правоохоронці, в обидвох випадках зловмисник проник у храми розбивши вікна, викрав скриньки для пожертв з грошима, церковний посуд, звукову апаратуру та інше майно, після чого втік.” – йдеться у повідомленні.

Крім того чоловік вже не вперше попався на гарячому. Виявляється він і раніше притягувався до кримінальної відповідальності:

“Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 22-річний мешканець Самбірщини, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Правоохоронці виявили та вилучили речові докази причетності чоловіка до щонайменше восьми крадіжок з церков, скоєних на території району, а також у Самборі та Старому Самборі.
Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.”