На Львівщині автомобіль збив на тротуарі сім’ю з двома дітьми (фото)

У неділю, 23 cічня, о 21:30 на автодорозі “Львів-Самбір-Ужгород”, поблизу міста Самбір відбулася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили Департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА. 

Водій, 20-річний мешканець села Городище Самбірського району, керуючи автомобілем марки “Opel Vectra” вчинив наїзд на трьох пішоходів (у тому числі двох дітей 9 та 5 років), які перебували на тротуарі.

Внаслідок автопригоди потерпілих з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано в Самбірську Центральну районну лікарню.

Як уточнили у пресслужбі поліції, пішоходів було четверо – 33-річна жінка, 32-річний чоловік та двоє дітей віком 9 та 5 років – усі жителі Самбора. Всі вони були доставлені у лікарню. 

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.  

Обставини події встановлюються правоохоронцями, проводиться досудове розслідування.

Джерело: varta1

Постраждалими у ДТП виявилася родина учасника АТО. Про це повідомила Уляна Флишко у Facebook. Жінка повідомила про стан постраждалих. і просить допмоги. 

“Увага! Потрібна поміч! Сім’я учасника АТО потрапила під колеса автомобіля. В автопригоді, що сталася в місті Самборі, травмувалися тато, мама і двоє їхніх синочків.Подружжя із своїми двома синами поверталося саме додому. Діти були на санчатах. В цей час на них наїхав автомобіль. Водій не впорався із керуванням і його занесло на тротуар, де саме йшла сім’я захисника України.” – йдеться у дописі. Вона зазначила, що у чоловіка – травми колін. Дружина в цій ДТП зламала руку і травмувала голову . Ще в одного хлопчика – забій головного мозку, перелом ноги.

Найбільше постраждав їхній старший син – Андрійко, 9 рочків. “Зараз він у Дитяча лікарня на Орлика. Львів. Для малюка вкрай необхідна кров «4-» групи. Просимо зголоситися.

Пункт забору крові – на вулиці Миколайчука. Вказувати – Возний Андрій Володимирович, 9 років. Лежить у хірургії дитячої лікарні на вулиці П.Орлика.Також просимо про молитву за здоров’я дитини і його батьків.Адже вдома на своїх рідних чекає ще молодший синочок!” – додає Уляна Флишко. 

 Номер картки батька: 5167803211131482  Володимир Возний