На Жовківщині перший пацієнт одужав від коронавірусу

31-річний мешканець м.Рава-Руська, який хворів на коронавірус – одужав. Діагноз знято після того, як два поспіль дослідження дали від’ємні результати. Це перший випадок одужання серед підтверджених хворих Жовківського району.

Про це 11 квітня повідомив голова Жовківської РДА Роман Черніховський, посилаючись на інформацію від Львівського Обласного Лабораторного Центру.

Одужав чоловік з м.Рава-Руська, який 24 березня повернувся з Німеччини, а 29 березня був госпіталізований у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню з ознаками респіраторного захворювання. 31 березня 2020 року у нього виявлений позитивний результат на COVID-19. І ось після двох поспіль від’ємних результатів дослідження діагноз знято.

Зазначимо, що станом на 11 квітня на Жовківщині зареєстровано 9 випадків зараження COVID-19, підтверджених ПЛР-методом: 1 летальний, 1 пацієнт одужав, і 7 осіб з позитивним результатом.

Також медики проводять серед жителів району експрес-тестування. Всього у Жовківському районі зроблено 763 швидких тести.