На Жовківщині знайшли зловмисника, що обкрадав дачні будинки

Поліцейські викрили зловмисника, причетного до серії крадіжок з дачних будинків у м. Дубляни Жовківського району.

Про це інформує Твоя Жовківщина, посилаючись на відділ комунікації поліції Львівської області.

У Жовківське відділення поліції протягом квітня надходили заяви від мешканців міста Дубляни про крадіжки з їх дачних будинків. За словами заявників, зловмисник проникав у приміщення та викрадав майно і особисті речі.

У поліції повідомили, що до 5 випадків крадіжок причетний раніше судимий місцевий мешканець. Так проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до скоєння чотирьох крадіжок причетний 37-річний мешканець м. Дубляни, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За цими фактами слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

На даний час проводиться досудове розслідування, встановлюється причетність зловмисника до вчинення інших подібних кримінальних правопорушень. Також вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в скоєнні крадіжок та обрання запобіжного заходу.

Крім цього за ще одним фактом крадіжки з дачного будинку, до якого причетний чоловік, досудове розслідування вже завершене – обвинувальний акт слідчі скерували до суду.