На Дрогобиччині люди отравились після корпоративу

13 січня по домогу до медиків звернулося 6 осіб. Вони святкували корпоратив 11 січня у відпочинковому комплексі “Золота гора” що у селі Болехівці Дрогобицького району. Заступниця начальника управління Держнагляду за дотриманням санітарного господарства, Олана Улашина, повідомила що у потерпілих діагностували гострі кишкові інфекції.

Також вона повідомила що всі постраждалі особи скаржилися на розлади кишково-шлункового тракту і високу температуру. Всього на корпоративі було 17 людей.

П’ятеро осіб звернулися до Кам’янко-Бузької центральної районної лікарні, так як фірма, працівники якої святкували корпоратив, знаходиться в Кам’янці-Бузькій. Ще один звернувся до Львівської обласної клінічної лікарні. Всі пацієнти відмовилися від госпіталізації, лікуються амбулаторно.

Чим отравилися люди поки невідомо. Працівники Держпродспоживслужби і Львівського обласного лабораторного центру лише розпочали епідрозслідування. Керівниця відпочинкового комплексу “Золота гора” повідомила що заклад співпрацює із медиками аби встановити причини отруєння, і з’ясувати чи отруєння справді відбулося через вечерю у “Золотій горі”.

На цій вечері було багато людей і після інциденту з цими п’ятьма відвідувачами ми почали зв’язуватися з іншими, питали, чи все добре. Із іншими відвідувачами які були у нас того ж вечора, усе добре. За свій ресторан ми впевнені, тому одразу пішли на співпрацю. Потрібно ще встановити чи мали ці відвідувачі свою їжу або напої. Будемо оглядати камери відеоспостереження та встановлювати цей факт.

Нагадуємо, що за два тижні 2020 року це вже друге масове отруєння у закладах громадського харчування. Перший стався 10 січня, коли до лікарні потрапило 5 дітей з Харкова що приїжджали до Львова на канікули.

Фото з відкритих джерел