На Городоччині лабораторно підтверджено 23 випадки захворювання на COVID-19

У Львівській області станом на 22 травня 2020 року є лабораторно підтверджені підтверджені 1240 випадків захворювання на COVID-19, у тому числі 33 летальних випадків та 250 пацієнтів одужали. За вчорашню добу лабораторні центри провели 303 ПЛР-тести, з яких 65 – позитивні.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на ДУ “Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України” та прес-служба Львівської ОДА.

Знаходяться в стаціонарах 404 хворих: 174 у Львівській обласній інфекційній лікарні, 57 В Центрі легеневого здоровя, 63 у 8 міській клінічній лікарні, 40 у 1 МКЛ, 62 у госпіталі ветеранів війни та репресованих, 16 – у Стрийській міській лікарні, 5 у Кам- Бузькій лікарні, 4 у Стебницькій міській лікарні, 2 у Сокальській ЦРЛ.

30 людей перебувають на лікуванні у відділенні реанімації. 12 – на ШВЛ.


У Городоцькому районі кількість підтверджених випадків складає 23.

Згідно інформації на сайті Національної служби здоров’я України, у Городоцькому районі випадки захворювання COVID-19 було виявлено у наступних населених пунктах:

  • м. Городок – 10
  • с. Суховоля – 6 (Одужало – 1)
  • с. Мшана – 3
  • с. Братковичі – 1
  • с. Дубаневичі – 1
  • с. Лісновичі – 1 (Одужало – 1)
  • с. Поріччя – 1


Дану інформацію публікуємо з метою адекватного сприйняття та відповідного реагування. Ніхто не залякує, не прибільшує і не применшує загрози від коронавірусу. Проте якщо світ визнав захворювання пандемією, то мешканці Городоччини повинні бути належно поінформовані про стан справ у своєму районі.

Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил карантину та будьте здорові!


Попередня новина по даній тематиці:

У Городоцькому районі лабораторно підтверджено 19 випадків захворювання на COVID-19