На в’їздах і виїздах з Жидачівського району запрацювали КПП – ЖРДА

На території Жидачівського району з метою недопущення поширення COVID-19 діють три карантинні КПП

Як ми вже повідомляли, з 9 квітня, з метою недопущення розповсюдження COVID-19, на атодорогах Львівщини було введено обмеження, створено КПП. Вони діють на в’їздах і виїздах з території області.

На території Жидачівського району на в’їздах і виїздах з території району в Івано-Франківську область створено три карантинні контрольно-пропускні пункти. Встановлено особливий режим на в’їздах і виїздах з території району громадян і транспортних засобів, обмежено переміщення через адміністративний (карантинний) кордон області.

До складу КПП входять представники підрозділів Національної гвардії України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, медичних закладів.

Владними структурами району та місцевими громадами забезпечено особовий склад КПП засобами індивідуального захисту, продуктами харчування, місцями відпочинку та проживання відрядних осіб, засобами для проведення дезінфекції, термометрами для дистанційного вимірювання температури та іншими технічними засобами для належної організації їх роботи

Забезпечено цілодобове чергування медичних працівників на КПП, проводиться моніторинг стану здоров’я подорожуючих, проводиться облік кількості осіб, які в’їхали на територію району.

Джерело інформації : Жидачівська районна державна адміністрація