На війні з російськими окупантами загинули двоє воїнів з Львівщини (ФОТО)

На війні з російськими окупантами загинув 32-річний військовий з Дрогобицького району Петро Антоник. 7 липня захисник віддав життя, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Богородичне Краматорського району на Донеччині. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Петро Антоник народився та проживав у селі Рихтичі. Був одружений у Підбужі.

У 2015-2016 роках був учасником АТО. Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі знову відправився захищати рідну країну.

Вдовою залишилась дружина, без батька – маленька донечка.

Інформацію щодо часу прибуття конвою з тілом загиблого героя, проведення парастасу та чину похорону повідомлять додатково.

На війні з російським агресором загинув 41-річний прохідник шахти «Степова» Ігор Остап. У Героя залишилися дружина та діти. Про це повідомили у ДП «Львіввугілля».

Захисник з 2011 року працював на шахті «Степова» державного підприємства «Львіввугілля», на дільниці підготовчих робіт. Проживав у селі Муроване Червоноградського району.

08.07. 2022 року при виконанні бойового завдання в смт. Березнегувате, Баштанського району Миколаївської області загинув наш земляк, житель села Муроване ОСТАП Ігор Іванович, 1980 року народження.

Висловлюємо співчуття батькам, дружині Мирославі, дітям та родині.

Смерть забирає найкращих, вірних дітей України, ці рани ніколи не загояться в нашій пам’яті і душах. Світла пам’ять Герою! Герої не вмирають!

У воїна залишилися дружина та діти.