На Волині 50 – ти річний чоловік зберігав незаконну зброю

Поліцейські Волині вилучили у 50 – ти річного чоловіка незаконну зброю – повідомляє: “Твоя Україна” – посилаючись на Національну поліцію Волинської області.

6 – го вересня співробітники Патрульної поліції Ратнівщини отримали повідомлення у якому йшлося про домашнє насильство у селищі Заболоття.

Прибувши на виклик, співробітники групи швидкого реагування Патрульної поліції виявили за місцем проживання 50-річного волинянина незареєстровану зброю: рушницю «ТОЗ-63» та банку з порохом.

Пізніше за місцем виклику прибула слідчо-оперативна група. Рушницю та банку з порохом, як речові докази, вилучили та відправили на дослідження.

На  правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про вчинення домашнього насильства.

За фактом незаконного поводження зі зброєю відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі. Слідство триває.

Фото: Національна поліція волинської області