На Бущині сільські амбулаторії отримають нові позашляховики

У вівторок, 24 березня 2020 року Львівська ОДА почала передавати 159 одиниць службового автотранспорту амбулаторіям первинної медичної допомоги у сільській місцевості Львівської області. Вартість усіх 159 автомобілів становить понад 67 млн гривень.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на прес-службу Львівської ОДА та прес-службу Буської РДА.

“Наше завдання не лише забезпечити лікарні необхідним обладнанням, а й подбати про комфортний доїзд лікарів до пацієнта. Переконаний, що ці нові автомобілі допоможуть медикам бути ще більш мобільними та оперативна реагувати, задля збереження здоров’я мешканців Львівщини. Також хочу відзначити високу соціальну відповідальність бізнесу на Львівщини. Компанія постачальник цих автівок ТОВ «Галич-Моторс» вже після того, як її визнали переможцем тендеру, добровільно знизила ціну на понад мільйон гривень”, – зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.


6 сучасних службових машин спочатку приїхали в Буськ, де пізніше ключі від позашляховиків “Renault Duster” вручили представникам сільської медицини.
Їх забрали представники закладів первинної медичної допомоги, що діють у:

  • селище Олесько
  • с. Ожидів
  • с. Задвір’я
  • с. Сторонибаби
  • с. Топорів
  • с. Новий Милятин

Ці автомобілі суттєво покращать доступність сільських мешканців району до сучасної сімейної медицини. Позашляховиками медичні працівники виїжджатимуть на виклики пацієнтів. Автомобілі, марки Renault Duster, є повнопривідними з підвищеною прохідністю, що допоможе медикам добиратися до найвіддаленіших сіл.

Світлина – Буська РДА