На Бущині реалізують проєкти за кошти державного фонду регіонального розвитку

У середу, 13 травня, на засіданні Кабінету Міністрів України схвалили розроблений Мінрегіоном проект розпорядження “Про внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у тому числі тих, що фінансуються з метою погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Державної казначейської служби станом на 1 січня 2020 року» з урахуванням змін, внесених до Закону України “Про Державний бюджет України на 2020 рік”.

Відтак, у поточному році реалізовуватиметься 22 проєкти на загальну суму 232,7 млн грн, з яких 12 проєктів на суму 152,0 млн грн –  в межах національної програми “Велике будівництво”. Зокрема, це – 6 шкіл, 4 садочки, 2 спортивних об’єкти.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на Департамент економічної політики Львівської ОДА та пресслужбу Буської РДА.


У Буськомуц районі за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) реалізовуються наступні проєкти:

  • Реконструкція спортивного ядра та трибун стадіону Буської ДЮСШ в м. Буськ;
  • Приймальне відділення КНП Буської районної ради «Буська центральна районна лікарня» (190 ліжко-місць); 
  • Поточний середній ремонт дороги О140701 Золочів – Красне.
  • Капітальний ремонт приміщень “Андріївського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” Буської районної ради Львівської області” в с. Мармузовичі