На Бущині лабораторно підтверджено 29 випадків захворювання на COVID-19

У Львівській області станом на 4 червня 2020 року є лабораторно підтверджені підтверджені 1915 випадків захворювання на COVID-19, у тому числі 62 летальних випадки та 490 пацієнтів одужало. За вчорашню добу лабораторні центри провели 516 ПЛР-тестів, з яких 85 – позитивних.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на ДУ “Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України” та прес-служба Львівської ОДА.

Скеровано на самоізоляцію 72 осіб. Знаходяться в стаціонарах 503 хворих: 160 – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 77 – в Центрі легеневого здоров’я, 44 – у 8 міській клінічній лікарні, 50 – у 1 МКЛ, 90 – у Госпіталі ветеранів війни та репресованих, 27 – у Стрийській міській лікарні, 29 – у Кам’янка-Бузькій лікарні, 12 – в Стебницькій міській лікарні, Сокальська ЦРЛ – 14 осіб.

30 людей перебуває на лікуванні у відділенні реанімації. 8 – на ШВЛ.


У Буському районі кількість підтверджених випадків складає 29 з них 4 осіб одужало.
За період 2 – 4 червня зафіксовано 1 новий випадок: с. Задвір’я.

Згідно інформації на сайті Національної служби здоров’я України, у Буському районі випадки захворювання COVID-19 було виявлено у наступних населених пунктах:

  • с. Задвір’я – 20 (Одужало – 3)
  • с. Полоничі – 4
  • м. Буськ – 3 (Одужало – 1)
  • с. Богданівка – 1
  • смт. Красне – 1


Дану інформацію публікуємо з метою адекватного сприйняття та відповідного реагування. Ніхто не залякує, не прибільшує і не применшує загрози від коронавірусу. Проте, якщо світ визнав захворювання пандемією, то мешканці Бущини повинні бути належно поінформовані про стан справ у своєму районі.

Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил карантину та будьте здорові!


Попередня новина по даній тематиці:

У Буському районі лабораторно підтверджено 28 випадків захворювання на COVID-19