На базі відпочинку на Яворівщині у озері витягнули тіло людини (фото)

У понеділок, 8 лютого, в селі Віжомля на території бази відпочинку “Лісова казка”, у місцевому озері водолазами аварійно-рятувальної водолазної маневреної групи Львівської Центральної рятувально-водолазної служби було піднято без ознак насильницької смерті тіло мешканця 1995 року народження.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА та Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області.

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА зазначається, що загинув мешканець міста Судова Вишня, хоч Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області подає село Новосільці.

“8 лютого 2021р. о, 12:50 год. водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи було піднято на берег з озера на базі відпочинку “Лісова казка” в с.Віжомля Яворівського району тіло потерпілого гр.К., 1995 р.н, жителя с.Новосільці Яворівського району.”, – йдеться у повідомленні Центральної рятувально-водолазної служби Львівської області.



Обставини події встановлюються.