Нардеп Тищенко привіз лимони мешканцям зруйнованого будинку

Народний обранець Микола Тищенко привіз мешканцям зруйнованого будинку в Києві лимони. 

Народний депутат Микола Тищенко, який раніше заявив про свої амбіції поборотися за місце очільника Києва, своєрідно вирішив допомогти постраждали під час вибуху на Позняках. 

Так, нардеп привіз мешканцям зруйнованого будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 лимони.

Про це у Facebook повідомила журналістка Мар’яна П’єцух, інформує Твоя Україна.

“Приніс вітамінів і пішов радитись з Аваковим. До Авакова не пускають і проганяють”, – написала вона. А пізніше додала, що лимони так і не розібрали.

При цьому, як повідомляє видання Фокус, сам Тищенко заявив, що лимонний сік допомагає при стресі.

За словами очевидців, вітаміни так і не розібрали.

Лимони Тищенко

Так, кандидат у мери Києва, нардеп від “Слуги народу” Микола

“Саме те, що потрібно постраждалим…”, “Краще б привіз котлети”, – відмічають користувачі соцмереж.

“Постраждалим, мабуть, треба лимон гривень на нову хату, а він, вочевидь, не розібрав”, – пише один із коментаторів Ататолій Черв’ятюк.

За версією депутата, лимони були потрібні медпрацівникам, які надавали допомогу потерпілим.

Нардеп-ресторатор Микола Тищенко розмістив на своїй сторінці у Facebook пост, в якому розповів про те, як він і його команда допомагають потерпілим від вибуху у київській багатоповерхівці.

Ми разом з командою із самого ранку перебували на місці події. Поруч з місцем трагедії був організований оперативний штаб, де медики надавали першу допомогу всім постраждалим. Проте самі медпрацівники для роботи потребували лід, лимони, одноразові паперові стакани та багато вологих серветок. Звісно, ми не відмовили у таких простих речах та забезпечили їх всім необхідним”, – написав нардеп.

Нагадаємо, що 21 червня в 10.00 в Дарницькому районі Києва в десятиповерховому житловому будинку стався вибух. За попередніми даними, газоповітряної суміші з подальшим руйнуванням міжповерхових перекриттів четвертого, п’ятого, шостого та сьомого поверхів.

Відомо про трьох загиблих, одна з них – власниця квартири, в якій, ймовірно, стався вибух.