Нардепка Королевська закликала інтегруватися з Росією: для Європи ми все одно залишимося сировинним придатком

Народна депутатка від проросійської партії ОПЗЖ Наталія Королевська розкритикувала урядовий план стимулювання економіки для боротьби з наслідками епідемії коронавірусу.

Парламентарка вважає, що без російського ринку українська промисловість не зможе відновитися до колишнього рівня. Про це пише UKRRAIN, передає Твоя Україна.

«Згадані в програмі уряду наміри боротися за розширення квот України на ринках ЄС також ситуацію не врятують», – заявила Королевська.

фото джерело

Вона наголосила, що українські підприємства «ніколи не орієнтувалися на країни Європейського Союзу» і повторила тезу російської пропаганди про Україну як «сировинний придаток».

“По-перше, якщо квоти і збільшать, то несуттєво, а, по-друге, наші підприємства ніколи не були орієнтовані на ЄС, а для Європи ми все одно залишимося сировинним придатком. Тут потрібно дивитися правді в очі – промисловість ми зможемо відновити, тільки повернувши старі ринки збуту і знявши економічну блокаду з непідконтрольного Донбасу, який завжди був основним «постачальником» сировини для вітчизняної промисловості» – заявила нардепка.

23 травня під офісом ОПЗЖ відбулася акція протесту, учасники якої заявили, що «ворог не лише на Сході, він – серед нас».

Також, Печерський райсуд Києва зобов’язав Офіс генпрокурора зареєструвати кримінальне провадження за вчинення державної зради через відвідування народними депутатами від ОПЗЖ Держдуми РФ.