Мешканця Мостиського району госпіталізували з підозрою на Covid-19 – лікар обласної інфекційної лікарні

В вівторок, 28 квітня до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізували з підозрою на коронавірусну інфекцію мешканця Мостиського району.Про це інформує лікар інфекційки в своєму щоденному звіті.Він також повідомив, що хворий проживає в селі Старява.

“За минулу добу до приймального відділення звернулось – 90 ос., з них госпіталізовано – 9, з них з підозрою на CоVіd-19 – 6 (хв. з м. Львова, с. Задвір’я Буський р-н, с. Старява Мостиський р-н) та 3 – з підтвердженим діагнозом CоVіd-19 (м. Львів).


На ранок в лікарні 107 хв., з них – 82 з підтвердженим діагнозом Covid-19, серед яких – 11 – медпрацівники закладів охорони здоров’я м. Львова та області.” – зазначив Ігор Берник


Стан хворих у відділеннях середньої тяжкості, у 13 – тяжкий, отримують медичну допомогу, очікують результатів ПЛР обстежень.
У відділенні інтенсивної терапії (реанімація) – 6-ро хворих (4 – з підтвердженим Covid-19). Стан пацієнтів тяжкий. Хворим проводиться комплекс необхідних діагностичних та лікувальних заходів.
Пацієнтів на ШВЛ немає.


За вчора виписано з одужанням від CoVid-19 ще 2 пацієнтів.
Всього з одужанням від CoVid-19 з лікарні виписано 29 чол.