Мешканка Радехівщини відсвяткувала 95-річний ювілей (ФОТО)

19 грудня 2020 року 95-річний Ювілей відсвяткувала мешканка села Оглядів Радехівського району Гайдамащук Ганна Іванівна.

Про це повідомили у Радехівській міській раді, інформує Твоя Львівщина.

Ганна Іванівна народилась у присілку Бабине (присілок Монастирка-Оглядівського) 19 грудня 1925 року. З 1951 року проживає у с.Оглядів. З квітня 1942 по 1945 рік була змушена працювати в Австрії. В 1947 році взяла церковний шлюб у с.Топорів з Левусь Олексієм Романовичем, 1924 р.н., який понад усе любив УКРАЇНУ! 5 березня 1948 року доля подарувала щастя молодій парі і у них народилась донька – Євгенія. А у 1949 році чоловік героїчно загинув. 30 липня 1950 року жінка була заарештована за чоловіка на 25 років тюрми. Термін відбувала у Мордовії 6 років і була звільнена по амністії. Коли повернулася додому, донечка ходила в другий клас і жила з її батьками. Нелегким життя було і по поверненню до рідної домівки, працювала у колгоспній ланці аж до виходу на пенсію.

​Сьогодні Ганна Іванівна, понад усі пережиті труднощі, які випадали їй на долю, живе і тішиться трьома онуками, дев’ятьма правнуками та однією праправнучкою Анною!

Привітати поважну бабусю із ювілеєм завітали міський голова Степан Коханчук, заступник міського голови Петро Ковальський, керуючий справами виконкому Ірина Лах та діловод Ольга Дубенська. Вітаючи із славним ювілеєм, Степан Коханчук побажав міцного здоров’я, любові, підтримки рідних, близьких, які сьогодні поруч та довгих й щасливих років життя!

Многая літа!