Мешканка Жовкви святкує 100-річний ювілей

Сьогодні свій 100-й день народження святкує жителька Жовкви, любляча мати і бабуся, прабабуся Олесьо Катерина Михайлівна.

Про це передали в Жовківській РДА, інформує Твоя Жовківщина.

Катерина Михайлівна народилася 28 квітня 1920 року с.Любині Яворівського району Львівської області.

Мужньо пережила багато трагічних подій, які випали на її долю. З гостями, які прийшли її привітати, Катерина Михайлівна поділилася своїми родинними спогадами із дитинства та нелегких життєвих сторінок, адже їй та рідним довелося пройти чимало випробувань на життєвому шляху.

У 1946 році вийшла заміж, народила 3 доньок. Має 4 онуків, 8 правнуків і 2 праправнуки, яких дуже любить, цікавиться їх справами і завжди їм бажає здоров`я і довголіття, яким обдарував її Господь. Тяжко працювала у колгоспі, була ланковою городньої бригади.

Привітати іменинницю завітав й голова Жовківської райдержадміністрації Роман Черніховський.

“Сердечно вітаю Вас із 100-літнім ювілеєм! Бажаю міцного здоров’я та благополуччя у Вашій родині, зустріти ще не один ювілей у доброму настрої поруч із дорогими і близькими Вам людьми”, – звернувся до іменинниці очільник району.

Попри свій поважний вік, господиня має світлий розум та добру пам’ять. Вона була зворушена увагою та подякувала гостям за подарунки та щирі побажання.
МНОГАЯ ЛІТА!