Мешканець села Добрячин вивіз сміття під сільраду

Подія трапилась вчора, 10 січня, у селі Добрячин Сокальського району. Один із мешканців села привіз і висипав під будівлю Острівської сільської ради машину сміття. Про це повідомляє інформаційний ресурс “Варта1” з посиланням на активіста Олександра Клімова.

До такого вчинку місцевого мешканця спонукало те, що сільський голова не вирішує проблему з вивозом побутових відходів. Селян така ситуація обурює, от і увірвався терпець в одного з них.

Чоловік, який вивіз сміття під сільську раду, назвався Віктором. Каже, що на сьогоднішній день договір на захоронення відходів закінчився, сміття мешканці не мають куди складувати, отож залишився один вихід — возити сміття під сільську раду і додає:

Я подзвонив на гарячу лінію області й розповів про ситуацію та готовий понести покарання за сподіяне, бо виходу в мене немає. Якщо я не сплачую за вивіз сміття, то краще заплачу штраф, але сміття вдома не буде.

Чи допоможуть такі радикальні методи вирішити проблему вивозу сміття у селі, хто прибиратиме відходи під адмінбудівлею і що очікує на чолов’ягу, побачимо дещо згодом. Але сподіваємось, що питання буде вирішено позитивно. Зокрема, за деякою інформацією, Червоноградська міська рада готова надати дозвіл на захоронення твердих побутових відходів з території Острівської сільської ради.