Меню, як у ресторані. Чим та за скільки годують народних обранців у їдальні ВР

Нещодавно у парламенті оновили весняне меню для депутатів, інформує “Твоя Україна”, посилаючись на видання “Апостроф“.


“В оновленому весняному меню представлені різні салати, бутерброди, м’ясні і рибні страви, а також гарніри і десерти. Деякі з них прості, а інші нагадують ресторанні” – йдеться у повідомленні.

На перше депутати можуть замовити лише солянку (57 грн за 300 гр).
З салатів на вибір: з морської капусти (25 грн за 100 гр), оселедець під шубою (43 грн за 150 гр), салат “Капрезе” з моцарелою (95 грн за 170 гр), салат “Царський” з сьомгою (90 грн за 145 гр) та інші. 
За бутерброд з ікрою лосося 56 грн, а з сьомгою – 48 грн.

М’ясні страви: біфштекс з яйцем (77 грн за 100 гр), варена яловичина (87 грн за 100 гр), курячі котлети (39 грн за 100 гр) та інше.

Рибні страви: філе сьомги запечене з грушею (216 грн за 175 гр), шашлик з філе сьомги (182 грн за 100 гр), рибні котлети (42 грн за 100 гр) та інші страви.

Гарніри: картопля пюре (26 грн за 150 гр), гречка (16 грн за 150 гр), смажені овочі (36 грн за 100 гр). Всього представлено 6 найменувань.

Інші страви: каша геркулесова з родзинками (33 грн за 300 гр), яйце куряче варене (8 грн за шт.), млинці (55 грн за 150 гр), сирники (51 грн за 160 гр) та інші страви.

• На десерт: желе (34-39 грн за 150 гр), запечені яблука (39 грн за 110 гр), десерт “Сметанний” (31 грн за 150 гр) та ін.

Фото: Олександр Гончаров, Апостроф