Медики Кам’янка-Бузького району просять водіїв про допомогу

У зв’язку з посиленням карантинних заходів до 3 квітня припинено перевезення пасажирів автомобільним транспортом приміського та міжміського сполучення.

Проте медичні заклади, в тому числі і КНП «Кам’янка-Бузька ЦРЛ», продовжують роботу у звичному режимі (амбулаторний прийом ведеться лікарями поліклінічного відділення, а в стаціонарі продовжують лікування госпіталізовані пацієнти).

Оскільки значна частина медичного персоналу мешкає за межами м. Кам’янка-Бузька, працівники лікарні просять зголоситися тих, хто доїжджає в місто на роботу власним транспортом, щоб допомогти медичним працівникам потрапити на свої робочі місця, щоб і далі повноцінно виконувати свій обов’язок.

Напрямки, за якими необхідно допомогти з доїздом:

  • Вирів – Жовтанці – Кам’янка-Бузька
  • Желдець – Батятичі – Кам’янка-Бузька
  • Великосілки – Стрептів – Кам’янка-Бузька
  • Зубів Міст – Обидів-Ягідня – Кам’янка-Бузька
  • Залісся (Радехівський район) – Кам’янка-Бузька
  • Старий Добротвір – Добротвір – Сілець – Гайок – Кам’янка-Бузька

Отож, всіх, хто має змогу і бажання допомогти, просимо телефонувати за номером +38 067 802 98 34 (Волошин Олег Іванович).

Сподіваємось на Вашу допомогу та розуміння!

Повідомлення про допомогу з’явилось на сторінці Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні у соціальній мережі фейсбук.

Нагадаємо, 17 березня 2020 року виділено 1 млн 585 тис гривень із районного бюджету на необхідні засоби медичного призначення, а КНП “Камянка-Бузька ЦРЛ” отримала 10 000 захисних масок.