Мама з татом 15 км несли рештки вбитого окупантами сина: росіяни розстріляли машину з гуманітарною допомогою (фото)

Поліція Харківщини задокументувала смерть 38-річного волонтера Володимира Котенка із села Мала Рогань, автівку якого 15 березня росіяни розстріляли з танка.

Про це відділ комунікації поліції Харківської області повідомляє в Телеграмі.

“Як розповіла мати 38-річного волонтера Ольга Котенко, вранці 15 березня її син Володимир разом з другом поїхали машиною до села з гуманітарною допомогою. У районі селища Елітне вони зустрілися з колоною російських танків. Один з танків приблизно з 15 метрів вистрілив в машину волонтерів. Автівка зайнялася. Друг якимось дивом врятувався, а Володимир загинув”, – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що батьки, дізнавшись про смерть сина, прорвалася на місце події та знайшли машину, від якої майже нічого не лишилося.

“На узбіччі і в машині ми з чоловіком знайшли шматки тіла сина, зібрали їх у мішки і несли за плечима. Потім місцеві жителі у Вільхівці дали тачку, на якій ми ще 15 кілометрів везли останки”, – розповіла правоохоронцям Ольга Котенко.

Під час окупації у населеному пункті не працювали ритуальні служби, а кладовище було заміноване, тому батьки поховали сина на городі.

Джерело: Укрінформ