Лікарні Жовківщини отримали засоби індивідуального захисту

30 квітня медичні працівники Жовківської центральної районної лікарні та Рава-Руської районної лікарні отримали одноразові та багаторазові засоби індивідуального захисту.

Про це інформує Твоя Жовківщина, посилаючись на Львівську ОДА.

Світлина від Романа Черніховського.
Фото зі сторінки Романа Черніховського

Дані засоби були передані лікарням під час візику очільника області Максима Козицького на Жовківщину. Медичні заклади отримали засоби індивідуального захисту для лікарів: одноразові та багаторазові захисні комплекти. Кожен комплект складається з комбінезона, халата, бахіл і маски. Також лікарні забезпечили дезинфікуючим розчином.

Що стосується Рава-Руської районної лікарні, то вона складається із таких основних відділень: приймальне відділення, терапевтично-неврологічне на 45 ліжок, травматологічне відділення з хірургічними ліжками на 15 місць, дитяче відділення на 15 ліжок, відділення паліативної допомоги на 40 ліжок та поліклінічне відділення. Загалом КНП “Рава-Руська лікарня” обслуговує 33 407 людей.

Також засоби індивідуального захисту було передано лікарській амбулаторії у селі Кунин, де у 2019-2020 роках було проведено ремонтні роботи та реконструкцію приміщення з впровадженням енергоефективних технологій, а також закуплено нові меблі та медичний інвентар на загальну суму близько 1,311 млн грн.