Львів закриває всі заклади торгівлі рішенням комісії з надзвичайних ситуацій

“З понеділка у Львові закриваємо усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Офіційне рішення комісії з надзвичайних ситуацій буде прийнято зранку, але готуватись можна вже” – написав Андрій Садовий на своій сторінці у фейсбук.

фото: соціальні мережі

Він також повідомив, що у місті в неділю було госпітазовано з ознаками ГРВІ 4 осіб, які недавно перебували в країнах, де зафіксовані випадки коронавірусу COVID-19.

У вівторок о 10.00 відбудеться позачергове засідання сесії Львівської міської ради, де буде розглянуто суттєве збільшення резервного фонду для закупівлі необхідного медичного обладнання та план заходів з протидії поширенню захворювань, спричинених коронавірусом.

Львівська обласна рада повідомила, що станом на 19:00 годину 15 березня в обласну інфекційну лікарню госпіталізовано 4 особи з підозрою на коронавірус.

фото з доступних джерел

В.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько повідомив, що реанімаційні палати готові до госпіталізації пацієнтів. Інфекційна лікарня працює в посиленому режимі.

Інформує Твоя Львівщина посилаючись на ІА Українська правда