Львівщина попрощалася з Героями, які віддали життя в бою з російським загарбником

У середу, 25 травня у Парафія храму св. Йосафата у місті Червонограді здійснено чин похорону Героїв України, червоноградців Олександра Ярмолюка і Віталія Іваницького. Про це повідомляє Нео Радіо.

«Вони зробили свій безцінний вклад у перемогу Батьківщини України – віддали своє життя! Дякуємо, наші Воїни, за жертовність задля перемоги. Низький уклін і вічна пам’ять Захисникам України!», – на сторінці храму Св.Йосафата.

Додамо, що воїни з Червонограду загинули у бою з російським загарбником.

Олександр Олександрович Ярмолюк народився 8 березня 1986 року. З серпня 2008 року працював на шахті «Лісова» ДП «Львіввугілля», гірником очисного забою на дільниці з видобутку вугілля.

У 2019 році відзначений державною нагородою — почесним званням «Заслужений гірник України».

Мешкав у м. Червонограді, Львівської області. Мобілізований у лютому 2022 року. У скорботі дружина, двоє синів, рідні та близькі.

46-річний Віталій Іваницький загинув, захищаючи Україну, в Бахмутському районі на Донеччині. У Героя залишилося 2 дітей.

“Віталій мав войовничий характер та особливо загострене відчуття справедливості. Тому, коли розпочалась війна, навіть думки у нікого не було, що це якось обійде його стороною. Він залишив усе роботу, дім…пішов боронити країну. Не чекав, коли йому принесуть повістку, пішов добровольцем. Мав багато планів на життя. Працював далекобійником, відкладав гроші, аби зробити ремонт у хаті, перекрити будинок для своїх дітей, але і всі ці плани залишив на потім, після того, як відвоює в окупантів державу. На жаль…, отримали важку звістку – Віталій загинув…”, – розповів Lviv.Media про військовослужбовця староста села Новий Витків Назар Дацюк.

Відомо, що Віталій Іваницький служив у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Впав у бою в селі Пилипівка, Бахмутському районі.

Сьогодні, 24 травня, о 19:00 у Червонограді за загиблим Героєм проведуть панахиду.

“Віталій родом із Червонограда. Там мешкає його мати. На місцевому кладовищі похований його батько. Родичі вирішили похоронити його біля тата. Він був єдиним сином у батьків. У матері більше нікого не залишилося…”, – додає староста.

Загиблий український захисник разом із колишньою дружиною виховував двоє дітей 11 та 13 років.

Джерело: Варта1