Кому і скільки коштів ЛОР запланувала виділити на ремонт доріг в 2020 році

Пропозиції до переліків надавали органи місцевого самоврядування, громадськість, Львівська обласна рада, Львівська ОДА

Сьогодні 10 березня на сайті Львівської обласної ради оприлюднили інформацію щодо напрямів використання бюджетних коштів обласного бюджету у 2020 році на ремонт доріг загального користування і доріг комунальної власності районів і міст обласного значення.

“Постійна комісія з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури погодила переліки та зміни до напрямів використання бюджетних коштів обласного бюджету у 2020 році на виконання «Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018-2025 роки». ” – повідомляє Львівська обласна рада.

Нагадаємо, що з фондів ЄС на ці дороги виділено 58 млн євро – кредити Польщі для «Укравтодору» на ремонт 5 доріг та 50 млн грн – участь Польщі у межах Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020».

«Ми також цьогоріч маємо намір завершити реалізацію проєкту, виграного Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна», котрий має з‘єднати дорогою Мостиська з Краковцем. Розраховуємо і на дофінансування «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури» буде виділено не лише 25 млн грн, котрі Ви бачите на слайді. Тож, чекайте на рішення сесії Львівської обласної ради, котре відбудеться 12 березня», – розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

Слайд взято з офіційного сайту Львівської обласної ради
Слайд взято з офіційного сайту Львівської обласної ради
Слайд взято з офіційного сайту Львівської обласної ради

Із усіма переліками можна ознайомитись на сайті ЛОР.