Кому карантин, а кому мати рідна. У Києві під час карантину працює ресторан одного з нардепів від партії: «Слуга народу»

У центрі Києва, незважаючи на карантин, продовжує працювати ресторан «Велюр», власником якого є нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко – повідомляє «Твоя Україна» – посилаючись на видання: «Слово і діло».

Офіційно ресторан закритий на карантин. Незважаючи на це його відвідували депутати Антон Яценко та Ігор Негулевський і заступник голови Офісу президента України Сергій Трофімов. А от журналістам забронювати столик в ресторані не вдалося.

Найцікавіше те, що всі депутати, які відвідували ресторан під час карантину, заперечували це. Сам Микола Тищенко теж не захотів відповідати на питання про ресторан.

«Журналісти Бігус.інфо нібито зловили мене на гарячому біля ресторану «Велюр». І побічно зробили висновок про те, що мені карантинні закони не писані. Звісно, це не так. А тому і доводиться періодично зривати брехливі маски. Так, дійсно, в ресторані «Велюр» іноді проходять особисті зустрічі. По складах читайте – «особисті зустрічі». «Поодинокі зустрічі». Цей заклад – це «своєрідний такий штаб, але ресторан не працює для відвідувачів. Немає ніяких порушень і близько», – повідомив представник президентської партії у своєму Instagram.